Pentru un uTorrent fără reclame


Despre uTorrent am scris prima oară aici, acum şase ani. După un an am revenit cu un alt articol, şi mai popular după numărul de afişări. Desigur, în timp a mai fost pomenit, inclusiv clone după ce programul a început să afişeze reclame în interfaţă şi are un frate comercial. După cum observaţi mai jos, avem reclame în banda de sus, deasupra torrentelor, precum şi în colţul stânga-jos. Sincer: nu mă deranjează prea mult! La urma urmelor dau să descarce, iau ce am descărcat: nu îmi petrec timp în interfaţa uTorrent, aşa că de ce m-ar deranja? Dar uite că se pot aşa de uşor elimina… Cu câteva clickuri!

imagine

Începeţi mergând în meniul Opţiuni şi alegând Preferinţe (sau Ctrl+P direct). Mergeţi la Avansate şi scrieţi în căsuţa Filtru secvenţa offer. Se vor selecta doar opţiunile ce conţin aşa ceva. Asiguraţi-vă că aveţi pe false următoarele: offers.content_offer_autoexec, offers.left_rail_offer_enabled şi offers.sponsored_torrent_offer_enabled (dublu click pe ele), dar şi că offers.content_offer_url e gol. De asemenea gui.show_plus_upsell şi bt.enable_pulse să fie pe false.

imagine

Reporniţi programul şi gata! E curat. Desigur, tot vor rămâne suspicioşi, mai ales că la instalare programul se oferă să instaleze tot felul de altele, nedorite (din nou, e simplu: debifezi sau declini ofertele şi gata). Nu şi nu? Atunci încercaţi qBittorrent.

imagine

via gHacks


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Andrei spune:

  Site-ul acesta se vede și el mai bine fără reclame. Când ne recomanzi AdBlock Plus?

 2. radu.capan spune:

  Am înţeles apropoul şi ironia. Personal nu folosesc Adblock Plus, nu l-am testat, dar dacă subiectul mă va interesa sigur voi scrie. Nu am pretenţia ca cei ce navighează aici să nu elimine reclamele (dacă sunt considerate deranjante). Mulţi citesc situl via RSS (care e full) deci oricum fără reclame.

 3. claudiu spune:

  he he he
  +1 radu.capan
  Daca ai reusi sa faci un script sau un .reg cu aceste setari ar fi extraordinar, sa-l am impreuna cu kiturile esentiale cand reinstalez Windows…

 4. jürgen.toth spune:

  @ Andrei:
  Adblock Plus nu este deloc recomandabil. De câteva săptămâni este în mijlocul unui scandal, din cauza unor portițe plasate intenționat prin care anumite reclame de pe o așa-numită „listă albă” sunt aceptate. Problema este că pentru a fi plasat pe această listă firmele de publicitate trebuie să lase firmei din spatele Adblock Plus până la 30% din încasări, chiar și Google face asta. Deci care ar ar fi sensul unui astfel de serviciu? De ce să nu dau un click pe o reclamă de pe un site pe care îl apreciez, autorul căștigă ceva mărunțiș, că doar pentru mulți bloggeri e timpul lor liber? De ce să încurajez o firmă obscură? Mai multe detalii într-o serie de citit aici: http://www.mobilegeeks.de/adblock-plus-undercover-einblicke-in-ein-mafioeses-werbenetzwerk/ (din păcate doar în limba germană, Adblock Plus este dezvoltat în Koeln, ajutor de la Google Translate).
  Apropo, fără reclame merge și cu bookmarklet-ul Readability: http://www.cnet.ro/2009/03/11/pentru-o-web-lectura-mai-facila/

 5. Alex spune:

  Utorrent era mai bun in 2007 cand am inceput sa il folosesc, Acum e full of shit.

 6. Bogdan spune:

  Pai pana la urma din reclame se castiga cel mai bine. Si in plus daca nu deranjeaza foarte rau pe utilizator e ok.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *