Dexclock: tapet cu calendar şi ceas


Despre VladStudio am scris de mai multe ori – de exemplu aici, în 2008, când mi-am cumpărat cont pe viaţă. Îl ştiţi poate ca autor de tapeturi (e un excelent grafician), dintre care unele cu ceas, fructificate de diverse aplicaţii, unele comerciale, altele gratuite. De exemplu Dexclock este un program gratuit, singurul lui minus fiind că în timpul instalării se oferă să mai instaleze un program, dar debifaţi şi gata. De fapt ar mai avea un minus: la mine nu a adus imaginea pe rezoluţia laptopului.

imagine

Din fericire îţi poţi descărca de pe VladStudio ce tapet cu ceas vrei, la ce rezoluţie vrei, şi să îl copiezi unde sunt celelalte (la mine sunt în C:\Users\NUMEUTILIZATOR\AppData\Roaming\Dexclock\Clocks) şi o să apară în listă. În funcţie de tapetul ales va fi poziţionarea textelor şi stilul de scriere. Aşa cum ne-am aştepta, când se actualizează ora se va actualiza imediat şi tapetul. Dat fiind că am ceasul în colţul dreapta-jos din Windows nu văd de ce m-aş uita pe tapet ca să văd ceasul, dar oricum… e mai interesant aşa tapetul. Ar fi fost frumos să treacă periodic prin tapeturile disponibile, dar programul nu o face. Rămâne să o facem manual când dorim o schimbare.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,20 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Radu C. spune:

    Mare păcat de faptul că nu schimbă tapetul la un interval dorit… altfel l-aș fi folosit cu mare interes. Orișicum, mulțumiri de semnalare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *