Alte locuri pentru promoţii la programe


Cred că situl GiveAwayOfTheDay este cunoscut multora… cel puţin multora dintre cititorii noştri. Acolo zi de zi este oferit gratuit câte un program comercial (în week-end şi câte un joc), de regulă în valoare de la 10 la 40-50 dolari. Mai rar apar oferte cu programe ce ar costa 100 de dolari sau mai mult. Problema este că trebuie să instalezi programul exact în cele 24 de ore de ofertă, iar o reinstalare nu este posibilă. În plus uneori ceea ce se oferă gratuit este versiunea puţin mai veche decât cea curentă. În timp ideea celor de la GAOTD a fost preluată şi de alte situri, cu mici variaţii.

imagine

Un exemplu este SharewareOnSale, care oferă pe de o parte programe comerciale la preţ de zero lei şi zero bani, dar şi reduceri semnificative (ex: de la 24,95usd la 1,99usd) pentru alte programe. Din nou, atenţie, uneori în ofertă nu e ultima variantă: de exemplu astăzi este oferit gratuit Ashampoo Photo Commander 10, când de mai multe luni există varianta 11. Dar unii tot o vor considera o afacere, deoarece programul este şi complex şi bun. Dacă nu sunteţi mulţumit de Picasa sau de Windows Live Gallery, puteţi încerca cu acest program. Are interfaţa în limba română! L-am instalat doar ca să văd cum decurge procesul: după descărcare şi instalare (posibile doar după înregistrarea pe situl SharewareOnSale), la lansarea programului va apărea o fereastră ce vă invită în zece zile să înregistraţi programul. Un click şi ajungeţi pe situl Ashampoo.com, unde iarăşi trebuie trecut prin procesul de înregistrare. Drumul puţin cam lung, dar în final cheia vine prin email. Poate ea fi refolosită peste câteva luni pentru o reinstalare? Nu ştiu. Dacă da, atunci oferta e mai tare decât la GAOTD… dar nu pot garanta.

O altă variantă pentru gratuităţi este Giveaway.Glarysoft, unde când scriu eu tocmai expiră ofertele (a doua de fapt vedeţi că e GAOTD).  Interesant e că sunt arătate ofertele pe următoarele zile, aşa că dacă aţi sesizat ceva interesant vă puteţi seta o alarmă (pe mobil de exemplu) ca să vă amintiţi să profitaţi de ofertă. Aici din nou se cere clar instalarea programului în timpul de ofertă… altfel e pierdută. Evident, între toate siturile cu astfel de oferte regăsim din când în când aceleaşi programe. Asta e. De fapt sunt mai multe şanse oferite ;). Sau dacă am reinstalat sistemul avem ocazia să regăsim programele de care poate între timp ne-am îndrăgostit.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *