Ultimate Mobile Blogging Kit


Între 7 şi 10 ianuarie 2014 are loc la Las Vegas prima mare expoziţie de produse electronice a anului. Cei mai cunoscuţi producători mondiali, între alţii Samsung, LG sau Sony, nu vor rata ocazia să îşi prezinte noile modele în cadrul Consumer Electronics Show.

imagine

Aici se prefigurează deja unele trenduri pentru viitor: televizoare cu Ultra-HD (la rezoluţii de 3840 x 2160 de pixeli), cu ecrane îndoite (Curved-Oled) şi cu suport pentru internet de mare viteză (Streaming-TV), aşa-numitele Wearables (adică accesorii ca de exemplu ochelari şi ceasuri cu suport pentru date şi conexiune la internet), Hybrid-Notebooks (care îmbină avantajele unei tablete cu cele ale unui calculator), maşini care se conduc singure (Audi, Daimler şi Ford) precum şi conceptul de Connected Home (toate aparatele electronice dintr-o casă sunt interconectate şi pot fi accesate prin aplicaţii şi de la depărtare).

Desigur că evenimentul atrage şi mulţi bloggeri de specialitate. Aceştia vor fi la faţa locului şi ne vor oferi cele mai noi informaţii mai mult sau mai puţin în direct. Un blogger pe care îl apreciez şi îl urmăresc de mai mult timp, Sascha Pallenberg, ne prezintă într-un video echipamentul technic pe care îl va avea asupra sa într-un rucsack pe întreaga durată a expoziţiei. Valoarea setului complet trece de 4000 de Euro şi conţine unele perle digitale şi mobile precum Nokia Lumia 1020 şi ASUS Transformer Book T100. (via Mobilegeeks.de)

De pe acelaşi blog Mobilegeeks.de mai recomand un interesant material video precum şi o prezentare SlideShare în limba engleză despre istoria device-urilor mobile.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *