50GB pentru Box.com (15 ian – 15 feb 2014)


Versiunea 3.0 a aplicaţiei Box.com pentru iPhone şi iPad aduce 50GB celor care nu au deja atâta 🙂 – aici e anunţul oficial. În mod normal „cutiuţele” Box.com au 5GB, dar de-a lungul timpului au fost multe-multe oferte de salt la 10, 25 sau 50GB. Eu unul am mai multe cutiuţe, fiecare de 50GB. De fapt o să încep să îmi sap bine memoria să văd dacă nu mai am vreuna sub 50GB, să profit de ofertă. Şi uite că am găsit unul aşa că am intrat rapid pe iPhone să văd dacă face upgrade-ul. Evident că îl face :). O cutiuţă ce are deja 50GB rămâne la 50GB, dar orice e sub, creşte la această limită.

imagine imagine imagine

Vestea bună este că tot ce vă trebuie este să aveţi (dacă nu personal atunci un prieten) iOS6 sau iOS7 pe telefonul sau tableta sa. De pe acelaşi dispozitiv se pot face oricâte logări pentru a ridica limita la 50GB. Dacă nu aveţi un cont pe Box.com e excelent: creaţi acum unul, puneţi o parolă banală, trimiteţi prin email – pentru cei fără iOS – datele unui prieten cu iOS şi vă rezolvă. Apoi puneţi parola Dvs şi încărcaţi fişiere. Dacă aveţi cont, aveţi fişiere importante şi nu îi puteţi da parola, cereţi-i sub ochii Dvs să vă dea 1 minut iPhone-ul sau iPad-ul şi rezolvaţi. Merită saltul la 50GB pentru că sare şi limita per fişier, după cum se vede mai jos.

imagine

Dacă nu aţi mai auzit de Box.com… asta e. Vă indic un articol pe care l-am scris în 2007 şi de atunci Box.com a mers tot în sus, devenind tot mai bun. Oferă şi posibilitate de sincronizare, a la Dropbox, dar eu sincer nu am testat în această direcţie. Îl folosesc strict pentru a depozita fişiere şi a le partaja apoi cu cine e cazul. Serviciul e prea minunat şi oferta prea tare ca să o ignoraţi. Acum nu vă imaginaţi la ce o să folosiţi cutiuţa? Creaţi-o. Va veni şi ziua ei.

Nu uitaţi că oferta expiră în 15 februarie. Cei 50GB rămân valabili pe viaţă, deci şi după 15 februarie. Iată şi clipul de prezentare a aplicaţiei pentru iOS.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. joe spune:

  In momentul acesta cea mai buna oferta vine de la Mega (mega.co.nz) Lasand la o parte scandalul cu Megaupload, noul serviciu al lui Kimdotcom este ideal pt stocare cloud – pornesti cu gratuit cu 50Gb si ai libertate totala de a ti le administra. Nu esti restrictionat la marime pt upload si nici la viteza de incarcare/descarcare. Personal am atins pe upload 10Mbs, si cred ca urca si mai mult daca fisierul era mai mare. Se pot urca directoare complete simplu cu drag and drop direct in browser…. si se pot descarca fie fisier cu fisier, fie comprimate in format zip. Toate informatiile sunt criptate automat cu un algoritm de 2048 bit. Asta pe langa alte multe facilitati ce se platesc cu bani grei la concurenti.
  Dezavantaje (sunt si din acestea) serviciul poate deveni vulnerabil pentru un utilizator in cazul in care nu are browserul personal protejat -http://blog.fortinet.com/Security%20Research/DotComs-Mega-Encryption-Scheme-Illustrated/
  – Fiind nou aparut, este posibil sa apara diverse bug-uri sau disfunctionalitati
  – Asa cum este oferta actuala, este clar un ghimpe pentru celelalte servicii, iar de aici si pana la o seama de articole menite sa ridiculizeze unul din punctele forte ale serviciului – criptarea individuala a fisierelor, nu a mai fost decat un pas. Vorba multa insa, iar proprietarul a pus in joc un premiu de 10000$ pt cine va reusi sa sparga tot sistemul, si nu s-au ivit doritori.
  – Partea cea mai proasta, datorita politicii de securitate implementate, trebuie sa ti cu dintii de parola aleasa – ai pierdut-o, pierzi tot, sistemul nu o poate regenera.
  – Reputatia lui Kim nu tocmai buna, plus declaratia acestuia ca nimeni in afara propietarilor conturilor nu poate sti continutul acestora. Tinand cont de faptul ca fisierele pot fi sharuite, exista teoretic posibilitatea ca acesta sa devina raiul piratilor de software, propietarul – Kim, neputand fi acuzat de detinere de material piratat, deoarece el nu are acces la fisierele in cauza. Personal nu cred ca se va intampla acest lucru – majoritatea fisierelor de soft piratat se afla pe servere ce ofera bani pt fiecare accesare/descarcare a unui astfel de fisier (letibit.net, uploaded.net etc)

  Serviciul va evolua fara nicio indoiala si sper ca va forta in final competitorii „cu traditie” sa renunte la politica de jecmaneala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *