Cele mai tari aplicaţii din 2013


Când eram la şcoală, abia undeva pe la sfârşit de ianuarie mă obişnuiam să scriu noul an, în caiet, la începutul lecţiilor. Până 2013 nu devine prea mult istorie vă semnalez patru articole de pe AddictiveTips, de luna aceasta, care încearcă să selecteze crema la capitolul aplicaţii: 150 Best Windows Software Of Year 2013, 172 Best Android Apps Of 2013, 100 Best iPhone & iPad Apps Of 2013 şi 40 Best Windows Phone Apps Of 2013. Şi chiar dacă nu sunt tocmai aplicaţii mai adaug: 100 Best Google Chrome Extensions Of 2013.

imagine

Parcurgând listele sigur veţi găsi aplicaţii de care nu ştiaţi şi care v-ar putea interesa. Linkurile nu vă vor duce către aplicaţii în sine, ci către recenzile publicate de AddictiveTips. Există însă pentru fiecare intrare câte o captură şi câteva cuvinte care să ne dea o idee despre ce face aplicaţia. Legat de selecţia pentru Windows, unele aplicaţii sunt strict pentru Windows 8.

Câteva menţiuni:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Guliver spune:

    Pentru că vorbim de cele mai tari aplicații și pentru că-mi aduc aminte că nu-ți mai place KMPlayer, aș aminti faptul că, în topul celor mai bune playere gratuite, PotPlayer a fost desemnat ca fiind cel mai bun și ridicat la rangul de „new king of media players”: https://www.techsupportalert.com/best-free-windows-media-player-replacement.htm#PotPlayer .
    Eu l-am testat și mi-a plăcut. Poate fi descărcat de aici: http://daumpotplayer.com/

  2. radu.capan spune:

    Ok. Ms. Îl descarc acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *