Mover.io mută fişierele în casă nouă


Din cine ştie ce motive (precum oferta încă valabilă de 50GB la Box.com) poate doriţi să vă mutaţi fişierele dintr-o parte din alta. Din Google Drive în Dropbox sau din Skydrive în Box.com sau dintr-un cont FTP într-un cont Amazon S3. De fapt în imaginea de mai jos vedeţi ce variante aveţi, orice combinaţie de două doriţi. Ca principiu general, pentru a face un astfel de transfer ar trebui să descărcaţi fişierele dintr-un cont, pe calculatorul personal, apoi să le încărcaţi în noul cont. Sau să folosiţi Mover.io. În limita a 10GB face transferul gratuit!

imagine

După cum vedeţi, eu mi-am programat un transfer dintr-un cont SkyDrive (7GB gratuit, dacă nu aţi prins ofertele iniţiale când a ajuns la 25GB) într-unul Box.com (50GB cu oferta amintită mai sus). Mi-am definit sursa, apoi destinaţia şi am apăsat Transfer Now. După cum vedeţi, îţi trebuie o facultate de inginerie nucleară ca să faci transferul între două conturi :).

imagine

Şi în timp ce eu stau şi vă explic deja 3GB au fost încărcaţi. Deci merge repede! Mult mai repede decât aş descărca local şi încărca apoi. Dacă cei 10GB gratuiţi nu vă ajung, evident trebuie să plătiţi (serviciul se opreşte automat după ce s-a atins pragul). Cât? Păi 1 dolar pe 1GB. E mult? E puţin? Răspunsul îl ştiţi Dvs. Dacă v-a plăcut transferul de 10GB ca viteză, poate veţi dori să plătiţi şi restul transferului. Sau poate transferul Dvs este sub 10GB.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. Xantes spune:

  10GB pe zi sau per fisier?!

 2. Xantes spune:

  Si poate ne spui si noua cum iti poti deschide un cont nou… mie mi se deschide doar fereastra de log-are, chiar si cand apesi pentru crearea unui nou cont si, evident ca de aici nu poti face nimic!

 3. radu.capan spune:

  1) 10GB şi gata contul gratuit. Nu pe zi, nu pe fişier, nu pe sursă, ci per total. Când a transferat din orice surse ai indicat un total de 10GB e gata.

  2) Eu am intrat pe aici https://mybackupbox.com/, serviciu cumpărat de mover.

 4. Xantes spune:

  Nici vorba de posibilitatea deschiderii unui cont nou, nici chiar din „https://mybackupbox.com/”: dupa ce introduc e-mailul si parola si apas „register”, ma arunca in aceeasi pagina „mover.io”, de unde, ti-am spus ca nu se poate deschide un cont nou! Daca ai cumva dubii a ceea ce spun, iti voi trimite un scurt-metraj cu ceea ce spun!

 5. radu.capan spune:

  Nu neg experienţa Dvs. Eu am am dat – în pagina indicată în comentariul anterior – adresa de email şi o parolă şi contul mi-a fost creat imediat. Am fost condus spre app.mover.io şi totul era gata pentru transferuri. Nu văd motive de filtrări pe IP-uri, dar cert e că de la mine a mers şi în această secundă.

  Sau poate mai bine încercaţi cu altă adresă de email.

 6. Xantes spune:

  Ciudat… ultima varianta a ta, a fost cauza… nu-i placea adresa respectiva, am schimbat-o si mi-am putut crea contul! De ce oare?!

 7. Dan spune:

  Un serviciu asemanator cu Mover.io stiti? Vreau sa transfer fisiere pe cloud.mail.ru iar mover nu il are in lista. Si poate va intereseaza pe mail.ru obtii 100 GB spatiu free (au avut promotie 1 TB pana pe 20 ianuarie).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *