Acvariu online


Cu greu am putut în copilărie să înţeleg de ce unii oameni simt nevoia să întreţină un acvariu. Îmi părea extrem de rău pentru peştişori. Mai ales în perioada în care erau hrăniţi aceştia mişunau grăbiţi într-un spaţiu mai mult decât strâmt pentru ei. Nu era o imagine plăcută ochiului, cel puţin pentru mine. Desigur după aceea se linişteau imediat şi puteau fi urmăriţi înotând în voie, ceea ce relaxa mult pe proprietarul acvariului. În fine, nu intenţionez să deschid o discuţie legată de sensul ţinerii unui acvariu, ci doresc să vă prezint o soluţie interesantă, care pentru unii poate însemna chiar o economisire de spaţiu dacă cumva vă jucaţi cu ideea achiziţionării unui acvariu.

imagine

Aquard.io pune la dispoziţie un acvariu online, mai precis sunt oferite o mulţime de imagini live ale unuia şi aceluiaşi acvariu. Acesta este conectat la un automat de hrană astfel că vizitatorii din întreaga lume au posibilitatea să hrănească peştii în mod direct. Totuşi, pentru a proteja peştii de suprasaturare, există o listă de aşteptare. Situl oferă o serie de informaţii despre temperatura din acvariu, despre numărul de peşti din el şi despre numărul de vizitatori. Aceştia pot comuta între trei perspective de vedere. Totodată ei pot produce bule de aer. Atmosfera de relaxare este întregită de muzica de fundal adecvată. Despre realizarea acvariului online puteţi afla mai multe în următorul clip video.

În timpul scrierii acestui material mi-am amintit de un alt proiect cu acvarii, de data aceasta mobile. Fish on Wheels este un acvariu pe roţi, faza tare fiind că acesta este condus de către peştişorul însuşi. O cameră web urmează direcţia în care peştişorul înoată, transmite datele către un program, care la rândul său indică rapid direcţia roţilor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *