Cum mai stau preţurile pentru depozitarea online de fişiere?


Începem cu o ştire expirată, dar care poate totuşi unora a scăpat: Google a tăiat serios la cheltuielile pentru extra-spaţiu. Astfel, dacă înainte trebuia plătit 5usd pe lună, acum doar 2usd, pentru 100GB. Similar, la 1TB preţul a scăzut de la 50usd la 10usd. Ce ziceţi? Impresionante reduceri. Desigur, unii nu au nevoie de aşa ceva. Cei 15Gb primiţi gratuit sunt suficienţi. Apoi pentru Picasa ar trebui să plăteşti (dacă vrei pozele la dimensiunea din aparat), pe când la Flickr e gratis. Şi totuşi, sunt cazuri în care astfel de soluţii, plătite, sunt importante, iar acum preţul e mai accesibil!

imagine

La reducere a reacţionat recent şi Amazon pentru S3. Microsoft nimic… pentru moment? Pentru 50GB ai de plătit 25usd anual sau 4,5usd lunar. Când la Google cu 2usd lunar ai 100GB. Rămâne de văzut dacă nu va exista totuşi o adaptare, pentru că acum clar nu sunt atractivi. Desigur, OneDrive e combinat cu Windows-ul, dar la fel şi Google Drive. Dropbox rămâne cu aceeaşi ofertă, de atâţia ani, ceea ce pentru mine e un mister. Din fericire sunt în plan cu Dropbox, adică 33% din cei 72GB obţinuţi din diverse promoţii (o parte mai cade când se duc promoţiile). Nu mi-ar plăcea să plătesc la Dropbox cu preţurile lor.

imagine

Şi după atâtea ştiri ne-ştiri, iată ceva proaspăt: MediaFire are promoţional o ofertă extraordinară, anunţată aici. Astfel, pentru 2,5usd pe lună sau 25usd pe an primeşti 1TB (la Microsoft pentru 25usd primeşti 50GB). Aoleu!!! Desigur, după promoţie se revine la 5usd pe lună, dar tot e rentabil. Însă câtă încredere putem avea în MediaFire? Când riscă să cadă asemenea altor mari nume? Greu de spus. Dar să vă spun oferta mi-a fost uşor :). Mai departe decideţi.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *