Bloons TD5 pentru iOS şi Android


Despre jocurile din familia Bloons am scris acum mulţi ani… prima oară aici, în martie 2007. Incredibil câţi ani au trecut!!! Ultima oară am scris se pare în 2009, despre Bloons Tower Defense IV, iar acum am ajuns la cinci: pentru iOS şi pentru Android, la vreo zece leuţi. Merită? Huh… Greu de spus. Am descoperit şi o variantă flash, dar cum jocul e comercial, probabil varianta flash are doar câteva niveluri. Probabil! Revenind la versiunea pentru iOS/Android: dacă sunteţi fani ai genului TD (eu sunt) şi dacă 10 lei nu sunt prea mulţi, investiţia vă poate aduce câteva ore de joc pasionante.

imagine imagine

Citeam recent că majoritatea celor ce joacă pe smartphone sau tabletă o fac maxim 24 de ore, apoi îl abandonează. O veste tristă pentru cei care vor să ne ţină cât mai mult în joc, eventual şi să tot cumpărăm. Nici Bloons TD5 nu cred că va reţine la prea mulţi atenţia pentru enşpe zile, dar dacă aveţi mai mulţi copii… sau credeţi că la vară mai reveniţi asupra jocului… sau alte scenarii, ar putea fi utilă achiziţia. În mod cert o oră două vi se vor duce imediat după lansare :). Pentru că ceea ce începe calm, cu maimuţe ce aruncă săgeţi în baloane, devine rapid o nebunie în care se trage din toate direcţiile iar baloanele gonesc nebuneşte spre locul unde noi nu am vrea să ajungă de fapt.

Maimuţele aruncătoare de săgeţi evoluează rapid, trăgând cu tunul, cu puşca, cu tot felul de arme, chiar şi din avioane! Nici baloanele nu se lasă mai prejos: în curând apar şi baloane… metalizate! Din fericire destul de rapid primeşti accesul spre armele mai avansate, iar upgrade-urile fac totul mai spectaculos (cresc evident în primul rând aria acoperită, apoi frecvenţa de tragere, factorul de distrugere al loviturilor şi altele). După vreo oră urechile îţi sunt inundate de arme de foc ce nu tac. Din păcate, spun cei ce au ajuns mai departe decât mine, spre final jocul devine cam greu de jucat fără a scoate bani din buzunare pe cumpărături :(. În plus cică gradul de încărcare cu personaje şi focul tras permanent face ca tot spre final experienţa să nu mai fie atât de lină, ci cu salturi în animaţie. Oricum, pariul meu este – conform statisticii – că vă va ţine 1-2 zile, apoi poate peste câteva săptămâni/luni îl veţi redescoperi… Dacă nu aveţi chef să riscaţi cu banii, vedeţi varianta flash.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *