Contre Jour pentru iOS şi Android


Contre Jour este dezvoltat de ucraineni, iar în 2011 a fost declarat Jocul Anului pentru iPad. S-ar putea să îl ştiţi (l-am semnalat pe scurt aici, acum un an). Mi l-am cumpărat recent pentru Android pentru că are o promoţie de primăvară. Îl găsiţi şi pentru iOS, fără promoţie acum. După cum ne arată povestea, eroul nostru, mai mult ochi (şi o coadă) doreşte să refacă viaţa unei planete culegând acele punctuleţe albastre. Interesant este că nu îl putem manipula direct, ci doar folosind elementele din jurul lui.

imagine imagine

Astfel, la primele niveluri vom deforma solul pentru a-l face să se deplaseze dintr-o parte în alta. În curând ne vom folosi de ceva „liane”, unele alungitoare, altele de lungime fixă. Apoi apar „tunuri” şi tot felul de elemente ce permit mişcarea eroului nostru. Deja este o perspectivă interesantă! Acum este drept că nu am ajuns decât la lumea a doua, dar până aici am fost impresionant de logica isteaţă a fiecărui nivel. Chiar dacă am fost des tentat să mă las bătut, în cele din urmă, folosind combinaţia corectă, am reuşit să ajung la final. Că nu mereu cu 3 „stele”, e altceva. Evident că vor fi şi multe teste, dar nu scade din plăcerea jocului. Şi în timp ce se recomandă să îl asculţi în căşti, eu unul nu am făcut-o. Dar coloana sonoră pare specială.

Folosind primul link veţi putea juca primele niveluri în navigator, ca să testaţi, să vedeţi despre ce este vorba. A, să nu uit că este disponibil şi pentru telefoanele Windows, nu doar Android şi Apple. În total par a fi 100 de niveluri, câte 20 pe fiecare din cele 5 lumi. În timp vor creşte, aproape sigur. Dacă aveţi Android, poate veţi dori să profitaţi de reducerea de acum.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *