Colorlib: Cinci teme gratuite şi frumoase pentru WordPress


O echipă probabil letonă oferă pe Colorlib.com, la momentul când scriu acest material, cinci teme WordPress care sunt gratuite, dar în acelaşi arată bine şi au facilităţi foarte avansate, cum ne-am aştepta în teme plătite. Suntem preveniţi că în viitor ar putea apăra facilităţi premium sau teme premium, dar ce este acum e 100% gratuit. Şi se laudă cu 200.000 de descărcări în nici doi ani de funcţionare. Temele sunt întreţinute, la sfârşitul lunii trecute fiind actualizată de exemplu tema Travelify, considerată cea mai de succes.

imagine

Ce îmi place este că cea mai mare parte a temelor se bazează pe Bootstrap (versiunea 3), ceea ce înseamnă că ai butoane frumoase, acordeoane, taburi, slidere, text pe coloane, iconiţe… Vedeţi de exemplu pagina de shortcodes de la Dazzling. Temele sunt responsive, cu cod curat şi bine documentate – aflăm de pe prima pagină. Există şi un forum unde te poţi baza pe ajutorul echipei Colorlib, dar şi pe ajutorul altora care folosesc aceste teme. Temele permit de regulă să foloseşti ce culori vrei, să pui ce text vrei tu în subsol sau în alte părţi, sunt „reglate” să meargă bine cu pluginurile cele mai comune (ex: Contact Form 7 sau W3 Total Cache). Şi mai sunt şi alte plusuri pentru aceste teme, puţine câte sunt.

imagine

Înainte să închei aş semnala categoria Collections, unde sunt articole care prezintă alte teme gratuite, dar şi comerciale, precum şi pluginuri şi alte articole interesante şi utile pentru WordPress-işti.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *