Abonamente

Vechiul CNet.ro avea un sistem de abonament prin email pentru Buletinul IT, desfiinţat odată cu trecerea la noul sit. Acum accentul nostru cade pe fluxurile RSS (integral şi parţial), varianta cea mai modernă şi mai uşoară pentru ca un navigator pe web să rămână în contact cu acest sit, cu noutăţile lui, chiar şi fără să îl verifice zi de zi. Dar pentru cei care sunt încă fani ai informării prin email există o soluţie, prin „arderea” RSS-ului nostru cu FeedBurner de la Google. Trecând peste detaliile tehnice, iată cum vă puteţi abona prin email.

1. Folosiţi unul dintre formularele de mai jos, în funcţie de ce doriţi să cuprindă emailul nostru: articolele integrale sau doar începutul lor. După ce veţi apăsa pe butonul abonare va mai trebui să introduceţi un cod de verificare împotriva roboţilor (cod captcha).

Adresa Dvs de email
pentru a primi articolele integrale:

Adresa Dvs de email
pentru a primi parţial articolele:

2. Verificaţi-vă căsuţa poştală căci veţi primi acolo un email cu subiectul: „Activati-va abonarea la CNET.ro”. În acel email, în limba română, se va afla un link: daţi click pentru a activa abonarea Dvs. Cu aceasta gata!

3. Odată abonaţi, maxim o dată pe zi, şi doar în zilele în care apare ceva nou pe situl CNet.ro, veţi primi un email care vă oferă conţinutul ultimelor articole publicate pe CNet.ro (veţi avea textul şi imaginile, dar dacă în articol sunt şi filmuleţe inserate, ele nu vor apărea – în acest caz daţi click e titlul articolului pentru a-l citi online).

4. Dragoste cu forţa nu se poate. La fel nici abonarea. Să nu credeţi că odată abonat sunteţi condamnat pe veci să primiţi emailurile noastre (tehnic vorbind nu sunt ale noastre, ci produse automat de FeedBurner cu conţinutul nostru). La sfârşitul fiecărui email aveţi un link (căutaţi you may unsubscribe now) ce vă permite dezabonarea imediată.

Ce aveţi de pierdut? Abonându-vă, cred că nimic. Neabonându-vă… pierdeţi informaţii interesante!

ATENŢIE!!!

Abonare şi Înscriere sunt două lucruri diferite! Abonarea vă permite să primiţi prin email notificări (mulţumită serviciului Google FeedBurner) despre materialele noi. Înscrierea vă permite să comentaţi şi să apreciaţi (sistemul de rating cu steluţe) articolele din sit.