Zilnic un program şi un joc gratuit!

În fiecare zi situl GiveAwayOfTheDay oferă gratuit câte un program şi un joc. Mai jos aveţi descrierea pentru fiecare dintre produse. Atenţie: este vorba de o includere automată şi în nici un caz de o recomandare a CNet.ro a fiecărui program şi joc oferit de GAOTD. În timp ce produsele sunt fără viruşi sau componente nedorite, multe sunt neglijabile iar unele sunt chiar obiecţionabile (în special la jocuri, cele violente). Cele pe care le considerăm semnalabile… le semnalăm prin articole. Aici le aveţi incluse pentru comoditatea consultării ofertei zilnice.

 

 
Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)